Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Mason Garments aanschaffen?

Ben je op zoek naar een mooi paar sneakers voor de aankomende zomer? Kies er dan zeker voor om eens heet aanbod aan mason garments sneakers te bekijken. Dit merk komt van nederlandse bodem en is ontstaan in Amsterdam al weer een tijdje terug. De reden dat het merk is uitgegroeid tot inmiddels een van de bekendste high end sneakerlabels heeft te maken met de goede prijs en kwaliteit verhouding dat het merk aanbied. Zo is het mogelijk voor een redelijke prijs van rond de 200 euro een echt goed paar sneakers aan te schaffen, waarmee je nog jarenlang kunt doen. Dit is erg uniek en er zijn dan ook geen andere merken die zoeits bieden.

Luxury

De oprichter van het merk mason garments had als doel om affodrable luxury te creëren. Hij vond immers dat sneakers van een hoogwaardige kwaliteit moeten zijn, maar ook toegankelijk voor het hele publiek moesten zijn. Zeker jongeren die een gaaf paar sneakers wilden kopen moesten veel te veel betalen voor deze high end schoenen. Daarom besloot mason garments om hun eigen schoenen te maken met diverse modellen. Het team van mason garments bestaat uit een groot team van productieve en creatieve mensen die allemaal streven naar succes. Doordat het merk een multiculturele achtergrond heeft spreken de sneakers aan op veel verschillende soorten doelgroepen.

Aanschaffen

Als jij een nieuw paar van deze mason garments wilt bestellen kun je dit direct doen op de site van hans voortman. Zo kun je hier kiezen uit een groot aanbod van veel verschillende modellen en ook als er een nieuwe collectie is kun je de nieuwste modellen vinden op de site. Je kunt het volledige aanbod aan sneakers sorteren op basis van bijvoorbeeld de nieuwste modellen, maar ook is het mogelijk het aanbod te sorteren op basis van prijs of welke het meest populair zijn. Als je een sneaker op een werkdag besteld voor 17:00 heb je deze meestal de volgende dag in huis.