Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Last van vetophopingen? Een cryolipolyse behandeling biedt uitkomst

Gezonde voeding en voldoende beweging worden steeds belangrijker. Waar we natuurlijk allemaal graag gezonder willen leven, blijft dit voor velen toch iedere keer weer een enorme uitdaging. Of het nu op het werkt is, thuis of tijdens een feestje, we worden allemaal blootgesteld aan allerlei lekkernijen. Des te belangrijker is het dan dus om buiten deze momenten om extra goed op je voeding te letten en ook regelmatig te bewegen. Niet voor niets is het advies daarom dus ook om dagelijks minimaal een half uur te bewegen. Toch kan het voorkomen dat je op bepaalde plekken te maken hebt met vetophoping. Iets wat bij veel vrouwen vaker voorkomt dan bij mannen overigens. Omdat het alles behalve prettig is om te maken te hebben met een overvloed aan vet op vervelende plekken op het lichaam, is het fijn te weten dat je hier iets aan kunt doen. Wat precies, dat vertellen we je nu!

Let op je voeding

Voeding speelt een belangrijke rol in het beheersen van het lichaamsgewicht en het verminderen van vetophoping. Om ervoor te zorgen dat je gezond eet, hebben we een aantal praktisch tips voor je, waarmee je, als je deze keurig volgt zo goed als zeker weet dat je gezond eet:

  • Eet veel groenten en fruit: Groenten en fruit zijn rijk aan voedingsstoffen en hebben weinig calorieën, waardoor ze kunnen helpen bij het beheersen van het lichaamsgewicht.
  • Kies volkoren producten: Volkoren producten, zoals volkorenbrood, pasta en rijst, bevatten meer vezels, wat kan helpen bij het verminderen van de honger en het bevorderen van gewichtsbeheersing.
  • Eet eiwitrijke voedingsmiddelen: Eiwitrijke voedingsmiddelen, zoals kip, vis, eieren en plantaardige eiwitbronnen, helpen bij het bouwen en behouden van spiermassa en het verminderen van vetophoping.

Uiteraard kan het, om wat voor reden dan ook natuurlijk zo zijn dat op bepaalde plekken van het lichaam het vet echt niet weg wil. Hoe hard je ook bezig bent geweest met bewegen, je voeding in de gaten houd of eventueel zelfs allerlei andere dingen hebt geprobeerd. gelukkig zijn er daarom ook medische mogelijkheden om een vetophoping te verwijderen. Hoe, dat vertellen we je nu!

Kies voor een cryolipolyse behandeling

Het kan gebeuren dat je er na alles aan te hebben gedaan tot de conclusie komt dat het vet op bepaalde plekken simpelweg niet weg wil. Gelukkig zijn er daarom ook cosmetische mogelijkheden om een vetophoping te doen laten verwijderen. Vooral de cryolipolyse behandeling is hierin onwijs populair. Het voordeel van deze behandeling is namelijk dat je niet te maken hebt met een daadwerkelijk ingreep, maar alles op de huid en dus ‘op’ het lichaam gebeurt. Er hoeft geen ingreep te worden gedaan, waardoor je met half uur weer buiten staat en je verder kunt gaat met waar je mee bezig was. Een cryolipolyse is een behandeling waarbij heel gericht op een bepaalde plek van het lichaam de vetcellen worden bevroren. Dit zorgt ervoor dat de afvalstoffen worden verwijderd en de vetcellen leeg zijn. Dit heeft als effect dat de vetophoping wordt verwijderd, waar je, na een aantal behandeling te hebben ondergaan, het gewenst resultaat hebt weten te behalen.