Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Kliniek Veldhoven kan ik iedereen aanraden

Kliniek Veldhoven heeft mij bijzonder goed geholpen. Al jaren liep ik met het probleem dat ik al veel hoofd rimpels had. Vaak zorgde ik ervoor dat mijn haren hiervoor hingen, maar soms wil je ook wel eens een ander kapsel. Helaas was dat voor mij nooit een optie, omdat iedereen dan alleen naar de rimpels keek en niet naar mij. Maar daar is inmiddels verandering in gekomen. Want sinds ik een afspraak bij bovenstaand centrum heb gemaakt, heb ik geen rimpels meer. Door injectables in te spuiten zijn deze als sneeuw voor de zon verdwenen. 

De behandeling zelf was goed te doen. Door het injecteren,  met zeer dunne naald, zijn mijn rimpels verdwenen. Echter het beste resultaat was ongeveer na twee weken.

Kliniek Veldoven werkt met tijdelijk fillers

De behandelingen die je bij dit centrum kan krijgen, worden alleen door middel van tijdelijke fillers uitgevoerd. Voordeel is dat deze door het lichaam worden afgebroken en je hier geen klachten van krijgt. Echter zijn de injectables maar van tijdelijke aard. Deze gaan ongeveer 6 tot 12 maanden mee. Hierna is een vervolg behandeling wenselijk, wil jij het rimpelloze resultaat blijven behouden.

Niet alleen voor injectables ben je hier aan het juiste adres. ook voor een neuscorrectie, flaporen borstcorrectie en ga zo nog maar even door, ben je hier aan het juiste adres. Kijk op de website voor de vele mogelijkheden. Twijfel je aan een behandeling, maak dan eerst een afspraak voor een oriënterend gesprek. Daarna kan je alsnog beslissen of jij een bepaalde behandeling wel of niet door wilt laten gaan.