Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

De 3 meest verkochte teardrop assieraden bij UitvaartUniq.nl

Bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtig assortiment assieraden van RVS, zilver, goud en witgoud waarbij diverse symbolen erg populair zijn. . In een serie blogartikelen behandelen de medewerkers van UitvaartUniq.nl diverse ‘thema’s’ binnen de categorie assieraden en lichten tevens de meest verkochte producten binnen dit thema toe. Deze keer zullen wij wat meer vertellen over de teardrop, een symbool dat staat voor verlies bij het afscheid moeten nemen van een geliefde dierbare en vooral ook het verdriet dat hiermee gepaard gaat.

Uitvaart

De 3 meest verkochte teardrop assieraden;

Ashanger druppel 2 – 925 sterling zilver. Een prachtige ashanger in de vorm van een traan (druppel) met een klassieke uitstraling. Deze ashanger is 20 mm hoog, glanzend afgewerkt en in de punt (bovenkant) van de drubbel loopt het collier door de ashanger heen. Een prachtig assieraad van 925 Sterling Zilver. Prijs: Euro 139,- incl. BTW.

Ashanger traan – 925 Sterling zilver. Eveneens een prachtige ashanger in de vorm van de traan, waarbij de vormgeving wat geleidelijker naar bovenloopt en waarbij er op de traanvorm een hanger aangebracht is voor het collier. Deze ashanger is tevens vervaardigd uit 925 Sterling zilver, 21 mm hoog en glanzend afgewerkt. Prijs: Euro 104,- incl. BTW.

Ashanger traan, eventueel incl. ketting, en geschenkbox. Een prachtige RVS ashanger met een moderne vormgeving, die niet symmetrisch is, maar waarbij de ‘bult’ is aan de zijkant van de hanger geplaatst is. De ashanger is 2,1 cm hoog en u kunt zelf kiezen uit 3 lengtes van de  halsketting; 45, 65 of 92 centimer. Ook ontvangt u een mooie geschenkbox. Prijs: 39,00 incl. BTW voor de separate ashanger.

Met een enorme collectie met meer dan 300 prachtige assieraden is de kans groot dat wij u gericht van dienst kunnen zijn. Assieraden online kopen bij UitvaartUniq.nl; Altijd van topkwaliteit, hoogwaardige materialen, zorgvuldig afgewerkt, snel bezorgd & verkrijgbaar voor Eerlijke prijzen.