Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Welk soort meisjeskleding past bij jou?

meisjeskleding

Bij meisjeskleding denk je waarschijnlijk aan roze schattige jurkjes en rokjes met daarbij een mooie haarband in de haren. Toch zal niet elk meisje hiervan houden. Misschien wil jouw dochtertje juist hele stoere kleding dragen. Elk meisje is anders en daarom is er ook een grote variatie aan meisjeskleding te koop. Houdt jouw meisje van een echte prinsessen look met een jurkje met veel glitters en pailletten? Of gaat ze liever voor een stoer denim broekpak voor een edgy look?

Veel zwangere moeders halen veel schattige roze kleertjes in huis als ze horen dat ze een meisje krijgen. Ook panterprint is favoriet. Daarentegen kiezen ook veel ouders tegenwoordig voor neutrale kleuren, zelfs voor meisjes.

meisjeskleding

Je ziet dat naarmate de kinderen ouder worden, ze steeds meer hun eigen stijl ontwikkelen. Of dat nou meisjesachtig, stoer of sportief is, alles kan en mag!

Elk meisje heeft vast een aantal goede basics in de kast liggen. Denk hierbij aan een comfortabel neutraal t-shirt die gecombineerd kan worden met verschillende broeken en rokken en als het wat kouder is met een leuk vestje. Ook een spijkerbroek of maillot mag niet ontbreken in de kledingkast.

Bij typische meisjeskleding denk je aan een leuk jurkje of rokje in een mooie felle kleur. Deze zijn effen of hebben een leuk printje en details zoals glitters en pailletten. Zo voelen ze zich heel glamoureus!

Gaat jouw dochter liever voor een stoere look door een mooi broekpak aan te trekken? Ook kan ze een stoere outfit creëren door het gebruik van kleding van denim stof of een coole jumpsuit. Het voordeel van een kledingstuk van spijkerstof is dat het een stoer gevoel geeft maar ook heel makkelijk te combineren is met veel andere soorten kledingstukken van verschillende materialen. Wil je deze look toch een beetje meisjesachtig maken? Kies dan voor een mooie trui in een zoete kleur, gecombineerd met een jeans.