Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

3 leuke ideeën voor een penning voor jouw hond

Steeds meer hondeneigenaren hebben een penning voor hun hond. Het is een populaire trend! Het sieraad is in allerlei soorten kleuren te koop. Zo kun je kiezen voor een goud- of zilverkleurige penning. Daarnaast zijn de penningen beschikbaar in allerlei verschillende vormen. Het is dus niet voor niets dat dit sieraad steeds vaker wordt besteld bij DRKS online. Er zijn allerlei mogelijkheden om de penning nog leuker te maken dan die al is. Ben je benieuwd naar deze mogelijkheden? Lees dan verder!

Grafeer je penning

Geef de honden penning een extra touch door hem te graveren! Dit is een van de leukste manieren om je penning een persoonlijk tintje te geven. Je kunt allerlei verschillende dingen laten graveren op de penning. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de naam van de hond. Op die manier dient de penning als extra accessoire voor je hond.

Verder kun je ervoor kiezen om je eigen gegevens op de penning te laten graveren. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer de viervoeter wegloopt. Wanneer mensen je hond vinden zullen ze vaak even naar de halsband kijken om te controleren of hier gegevens op staan. Er zijn natuurlijk talloze andere mogelijkheden die je kan graveren op de penning van je hond.

Verschillende kleuren en maten

Naast het graveren van een naam of gegevens zijn er ook andere manieren hoe je een penning extra persoonlijk kan maken. Zo kun je kiezen voor een unieke vorm penning die past bij het karakter van jouw vrolijke viervoeter. Er zijn veel verschillende keuzen. Wil je bijvoorbeeld een lief hartje of een stoer bot? Ook in de kleuren is er genoeg keus! Het is leuk om het sieraad aan te passen naar de stijl die bij je hond past. Ben je enthousiast geworden en wil je een penning voor je hond bestellen? Bekijk onze hondenpenningen in de webshop, er is genoeg keus!